Interiørkonsultasjon i butikk

Ønsker du dedikert tid sammen med en dyktig interiørkonsulent til ditt interiørprosjekt? I våre butikker har du mulighet til å avtale tid til ditt prosjekt med en av våre interiørkonsulenter for en privat konsultasjon i vårt studio.

I rolige omgivelser vil dere sammen gå over Fargerike sitt store utvalg av farger, tapeter, gulv, gardin og solavskjermingsløsninger, tilpasset ditt hjem. Vi anbefaler å være godt forberedt med bilder eller plantegninger av ditt prosjekt, enten det er hytte, hus eller leilighet. Da vil vår interiørkonsulent raskere sette seg inn i prosjektet, og gi gode løsninger tilpasset deg.

I tillegg til bilder av selve prosjektet ønsker også interiørkonsulenten å vite mer om dine ønsker, både med hensyn til farger og materialer du liker, og stilretningen du kunne tenke deg. Ta gjerne med bilder og noen tanker i møtet, slik at vi blir godt kjent med ditt drømmeprosjekt.

I studio vil interiørkonsulenten sette sammen et fysisk moodboard med gulv, farge, tapet og tekstil. Når forslaget er klart, vil alle detaljer bli notert ned. Fargeprøver og fargekart kan tas med hjem sammen med interiørartikler som tapet og gulv, for en siste sjekk i ditt eget hjem. I tillegg vil interiørkonsulenten hjelpe deg med hvilke mål du må ta i ditt hjem for riktige beregninger. Er dette en jobb du skal utføre selv vil du også få en nyttig forklaring på hvordan du utfører selve jobben.

Andre konsultasjoner

Velg mellom konsultasjon hjemme eller i butikk