Interiørkonsultasjon hjemme hos deg

Ønsker du dedikert tid sammen med en dyktig interiørkonsulent til ditt interiørprosjekt? Her har du mulighet til å avtale tid til ditt prosjekt med en av våre interiørkonsulenter for en privat konsultasjon hjemme.

På et hjemmebesøk kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker, drømmer og behov. Med gode verktøy fra interiørkonsulentene kan du enkelt fortelle hva du liker, og interiørkonsulenten kommer med gode tips og råd.

En interiørkonsulent på hjemmebesøk kan også ta nødvendige mål for videre planlegging. Vi hjelper deg med å finne din personlige til som passer ditt hjem, bygge fargepaletter tilpasser dine ønsker og skape en god sammenheng med tapet, tekstiler, farger, gulv og interiør.

Interiørkonsulenten lager et sammendrag, moodboard, produktlister og ferdig forslag. Våre interiørkonsulenter bruker sin fagkunnskap og kompetanse til å se helheten, som skaper et komplett og gjennomført interiør etter dine ønsker.Etter besøket lager vi en plan for deg. Når du kommer tilbake til butikken, vil du få denne presentert. Interiørkonsulenten foreslår her stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker. Du vil også få ditt eget nyttige mood board med tips, fargeprøver og informasjon du trenger til oppussingen. Hjemmebesøk kan du avtale i alle Fargerike-butikker eller booke her. I butikken finner du også brosjyrer med mer informasjon om hjemmebesøk.

Andre konsultasjoner

Velg mellom konsultasjon hjemme eller i butikk